IMG_3901

OOTD | TAKE ME TO THE CANDY SHOP!

het is alweer bijna oud en nieuw en dan borrelt er bij mij elk jaar maar 1 gedachte in mijn hoofd:
MOET-EEN-KICK–ASS-PARTY-OUTFIT-VINDEN!
die goede voornemens verzin ik later wel ;)dit jaar ben ik er al helemaal uit: het worden sequins! het shirt wat je hier ziet is van h&m en een van de beste party-elements die ik bezit. 
op de foto combineer ik het shirt met een mom jeans van mijn vriend en een stel hakken, maar dat is niet wat ik ga dragen de 31e: dan wordt het hoogst waarschijnlijk een stel sneakers en zwarte disco pants: er zijn maar weinig kledingstukken waarin ik me zo goed voel als in de ‘sandy-pants’ van grease ;) 


ik ben vandaag in een echte candy shop in een pretpark voor kinderen: is het niet te lief, al die kleurtjes en snoepjes en lampjes en machientjes

  


en nu borrelt er misschien ook wel bij jullie nog maar 1 vraag: 
wat word jullie PARTY-OUFIT!!???  tell me! ik ben superbenieuwd ;) 

top: h&m

jeans: boyfriends
shoes: primark

photography by: marein van hooff
XOXO, daphny

2 gedachten over “OOTD | TAKE ME TO THE CANDY SHOP!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>