meoow

meoow!

ENG: As you may have noticed, I am fond of wearing vests. Especially knitted, thick ones, like the one I am wearing today. I love it, it loves me, it keeps me warm! Fun combined with a simple tee and leggings.
Let me know what you think! ;)
NL: Zoals jullie misschien wel gemerkt, ben ik een groot fan van vesten. Vooral dikke en gebreide versies, zoals die ik vandaag draag: heerlijk! Ik hou van hem, hij houdt van mij en houd me lekker warm! Leuk om te combineren met een simpel t-shirtje en leggings.

Laat me weten wat jullie vinden! ;)


4 gedachten over “meoow!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>