Rommelig-met-geschoren-zijkanten_reference

new hair & outfit!

Hey iedereen!
IK HEB MIJN HAAR GEKNIPT! Na twee jaar lang mijn bob te hebben gedragen (kort aan de achterkant, naar voren aflopend) merkte ik dat ik de laatste paar maanden alleen maar knotjes droeg. Ik was het helemaal zat, dus besloot ik afgelopen zaterdag iets drastisch te doen: alles eraf! Ik vond een plaatje van ELLE’s nieuwe haartrends voor 2014 en deed inspiratie op. Ik vond dit plaatje:

En besloot dat dat hem zou worden. Liefde op het eerste gezicht. Ik was ontzettend zenuwachtig, maar ben nu ontzettend blij met het resultaat. Heerlijk licht, makkelijk, easy going, stoer en toch vrouwelijk. Laat me weten wat jullie vinden! ;)
Ik draag mijn zwarte disco pants van The Style Lion, hij zit echt retestrak en daardoor voel ik me er echt geweldig in, haha. De burgundy gebreide trui komt van de Monki, lekker een paar maten te groot en ik verzuip erin, maar oh wat is ‘ie lekker warm en wat is het toch een heerlijke kleur. Tot slot draag ik de Doc Martens die zo ongeveer aan mijn voeten vergroeid zijn;)
Laat me weten wat jullie vinden!

—————————————————————————————————————–
Hi everyone!
I CUT MY HAIR! I had enough of my medium bob, which I have had for two years now. I noticed I was only wearing a bun lately, so last Saturday I decided to go all the way and shave the sides of my head. I’m so happy with it, I think it took some nerve to just go and do it, but now I love every bit of it! Tell me what you think!;)
I am wearing some disco pants and a burgundy knitted sweater. And my Doc Martens who never seem to be getting off my feet  ;)

Let me know what you think!Pants: The Style Lion
Sweater: Monki
Shoes: Doc Martens 
Accessoires: Vanilia

12 gedachten over “new hair & outfit!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>