IMG_3709

OOTD | ALL MY LITTLE PONIES

toen ik dit schatje zag, was het schreeuwen, springen, en kopen. 


en dat bij de primark. wat heeft deze playsuit mij veel vreugde bezorgd, de afgelopen zomer. echt een party-item, deze kleine my little pony’s. maar om hem nou de hele winter niet te dragen, dat vond ik een beetje zonde van al de blijheid die het ding met zich meebrengt. 

ik draag hem het liefst met de meest oversized knit die in mijn kast hangt: het roze weekday vest die ik vorig jaar tijdens een ELLE event kocht met mijn vriendinnetje. krijgt-ie wel een lekker winter gehalte van, niet dan?


pantietje eronder, kistjes erbij om me nog een kleeeeiiin beetje af te zetten tegen het lieflijke-meisje-idee, en gaan!
en HOE VET is deze draaimolen? moest ik natuurlijk mee op de foto. arme fotografe, met al dat licht.
vond het verder ook te veel om nog met sieraden aan de haal te gaan, want deze outfit spreekt voor zichzelf.
wat is jullie ultieme party-item in de kast??
playsuit: primark
schoenen: doc martens
knit: weekday
fotografie door marein van hooff
XOXO, daphny

3 gedachten over “OOTD | ALL MY LITTLE PONIES”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>