IMG_4106

OOTD | THE PINK COAT

oh jee, wat ik mezelf nu weer beloofd heb.
“jahoor daphne, je mag die jas kopen. maar alleen als je tot en met april minstens (de magische maand van het jaar, want: jarig!!) niets, maar dan ook NIETS koopt.”


een morele uitdaging, dus. maar ach wat, ik krijg er wel deze beauty van een jas voor in de ruil. al twee winterseizoenen lang ben ik aan het twijfelen: wil ik een grijze, camelkleurige, roze, mint- of paarse jas?! zoals uw getraind oog ziet, is het de roze geworden. onweerstaanbaar, lieflijk, overal bij passend, en lekker makkelijk. 


het schatje komt uit de uitverkoop van asos, die het me gunde deze jas te kopen, want nieuw was ie toch een stukkie duurder. 
en wat is ie vrolijk! 
meteen aangetrokken en gecombineerd met OH! ook een nieuwe aankoop: sexy overknee boots, die ik op een engelse webshop shopte: soleaffair.com. goeie tip! goedkoper dan alle andere overknees, maar niet minder mooi! een pantytje (30 denier is mijn all-time favoriet), een lila trui ( awwww!!), tasje en literair doen met een vogue: helemaal daphny


gaan jullie ook wel eens zo een absurde uitdaging aan en hoe is dat gegaan? ikzelf, echt verslaafd aan kleren kopen, ga het zeker weten moeilijk krijgen. 
wish me luck babes!
ik draag:
lila trui: primark
overknee boots: soleaffair.com
jas: asos
tas: vanilia
XOXO, daphny

3 gedachten over “OOTD | THE PINK COAT”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>